Tarief, Voorwaarden & Privacy

Tarief Reflexzonetherapie (60 min): € 65,– (m.i.v. 1 januari 2023)

Vergoeding door zorgverzekeraar
Reflexzonetherapie valt onder de alternatieve/complementarie zorg. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering vergoeden een groot aantal zorgverzekeraars (deels) de reflexzonetherapie (behalve de preventieve behandeling). Klik hier voor nadere informatie over vergoeding voor reflexzonetherapie door zorgverzekeraars.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig!
Wettelijke verplichte eigen risico is niet van toepassing voor aanvullende zorg.

Betaling:  contant of via de bank
Je ontvangt een digitale factuur voor de behandeling die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.
Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

Privacy
Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als jouw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Als je een afspraak maakt, ga ik er van uit dat je de privacyverklaring hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.  Klik hier voor de Privacyverklaring.

Beroepsorganisatie
Ik ben aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG *) en koepelorganisatie RBCZ * als geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut.
Licentienummer VBAG: 21710015
RBCZ licentienummer: 180118R

Klachten
In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ. De klachtenprocedure wordt ondersteund door Quasir (Onafhankelijke Klachtenfunctionaris) en Geschillencommissie ‘Zorggeschil”. Klik hier voor verdere informatie over klachtenbehandeling.

RBCZ2021

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.